Filozofia din spatele Școlii Informale de IT. INTERVIU cu Răzvan Voica

BuzzNews: Filozofia din spatele Școlii Informale de IT. INTERVIU cu Răzvan Voica, co-fondator

BuzzNews: Filozofia din spatele Școlii Informale de IT. INTERVIU cu Răzvan Voica, co-fondator

„După înființarea la Cluj în 2013, Școala Informală de IT a deschis foarte repede noi sedii și în alte orașe ale țării (Iași, Timișoara, București), recomandată de aspectul practic și de recunoașterea venită din partea a 90 de companii din domeniu, prin rata ridicată de angajare a cursanților imediat după absolvire, sau chiar de pe băncile Școlii.

Cu peste o mie de absolvenți până în prezent și 12 programe disponibile, Școala Informală de IT a reușit să se impună ca lider formator pe cea mai dinamică piață a momentului. Un succes la care au contribuit nu mai puțin de 60 de mentori.

BuzzNews: De ce crezi că Școala Informală de IT se bucură de un asemenea succes în toată țara, comparativ cu alte tentative private? Ce o diferențiază de competitori?

Răzvan Voica: Răspunsul îmi vine extrem de natural: pentru că suntem o platformă a IT-știlor. Practic, suntem un mediu în care industria se poate manifesta pentru a-și genera singură resursele, de care are atât de multă nevoie. Bineînțeles, am țintit foarte atent profilele pe care le-am ales, atât în rândul mentorilor, cât și în rândul cursanților. ”

 

Citește întreg interviul din BuzzNews