Despre noi - Școala Informală de IT - București

Despre noi

about

Filozofie

Pentru o misiune atât de complexă nu există rețete. Doar multă muncă. Punct.

Mentori practicieni

Toți mentorii noștri sunt exclusiv profesioniști cu o vastă recunoaștere în industria IT.

Abordare practică

Programele noastre sunt organizate sub forma de workshop-uri, accentul fiind pus pe latura practică a temelor dezbătute.

Curricule actualizate

Investim resurse semnificative pentru a ține pasul cu dinamica efervescentă a industriei IT, aducând în permanență în sălile de curs conținut actual și ancorat în realitățiile firmelor producătoare de software.

Orar convenabil

Toată lumea este ocupată. Inclusiv noi. Acesta este motivul pentru care toate sesiunile de curs se desfășoară dupamiaza târziu sau în weekend-uri în funcție de specializarea aleasă.

Valori

Deschidere

Nu avem nici un fel de culoare politică, religioasă sau socială. Fiecare persoană are dreptul să își urmărească fericirea în viață. Fără discriminări.

Atitudine pozitivă

Ne-am asumat o misiune îndrăzneață și anume să inspirăm, motivăm, mentorăm și învățăm persoanele talentate pentru ca aceștia să își dezvolte abilități și cunoștințe noi. Atitudinea pozitivă devine imperativ necesară pentru a putea avea succes într-o astfel de provocare.

Colaborare

Sinergia este mijlocul prin care un grup de persoane devine o echipă. Nu există „eu” sau „tu” ci doar noi împreună realizând tot ce ne stă în putință într-un mod cât mai eficient.

Pragmatism

A sta înafara zonei de confort antrenează în multe situații prezența unor abordări pragmatice. Credem că avem asta în ADN-ul nostru.

Respect

A respecta pe toată lumea înseamnă a ne respecta pe noi înșine. A ne respecta pe noi, înseamnă a menține un standard înalt în munca pe care o facem. Acesta este un element adânc înfipt în organizația noastră.

Învățare continuă

Cel care se oprește din învățare, este cel care devine în scurt timp depașit. A ține pasul cu dinamica efervescentă a industriei IT presupune a învăța ceva nou în permanență. Nu contează cum, sau de la cine, doar continuă să înveți.

Inițiatorii proiectului