Challenge Accepted - Școala Informală de IT - București

Challenge Accepted

challenge

Challenge Accepted

Până la un punct, este doar o simulare

Cursanții noștri de la programele de Pregătire și Specializare au posibilitatea să participe la concursul Challenge Accepted pe care îl organizăm de câteva ori pe an.  Aceasta reprezintă o oportunitate extraordinară de a simula condițiile reale întâlnite într-o firmă de IT. Practic, echipele formate vor selecta ideea unui proiect preferat pe care îl vor dezvolta de la zero până la o fază în care să fie prezentabil. Reprezentanții școlii vor avea grija ca echipele formate să fie multi-disciplinare, adică să includă toate rolurile funcționale dintr-un proiect real. În plus, întotdeauna va fi un termen limită de predare strâns.

Ce câștigi dacă participi?

Lucrezi pe proiecte reale
Vei avea ocazia să lucrezi pe un proiect real cu șanse mari de continuitate chiar și după absolvirea programului la care participi. Echipa ta va fi formată din colegii care participă la alte discipline/programe asigurându-ne că acoperim întregul spectru de nevoi funcționale: Manageri de Proiect, Programatori, Testeri, Analiști de Business, Specialiști User Experience, etc.
Înveți să lucrezi și să livrezi contra-timp
Pregătirea ta pentru dinamica efervescentă a industriei IT, respectiv introducerea ta în mentalitatea unui IT-st impune să înveți să lucrezi contra-timp. De obicei, oferim un interval de 2 luni în care trebuie acoperite toate fazele de la definirea, dezvoltarea, testarea și până la lansarea proiectului pe un mediu de producție unde va fi prezentat la finele exercițiului.
Interacționezi cu colegii de echipă
Vei avea oportunitatea să interacționezi și să lucrezi în echipă cu colegi care participă în paralel la alte programe din cadrul Școlii Informale de IT. Lucrul în echipă dezvoltă prietenii. Prieteniile duc la sinergie și eficiență.
Îți creezi portfoliul
Bineînțeles că la finalul exercițiului vei putea să te mândrești și să îți expui direct pe CV rezultatul muncii voastre ca echipă. Astfel, vei putea demonstra această experiență potențialilor angajatori.